...és ami a színfalak mögött zajlik

A nyári pihenők után visszafordíthatatlanul elkezdődött az ősz, mely minden csoportunk számára komoly szakmai műhelymunkával, felkészüléssel telik.

Mindenki készül valamire!

A Pöttömök az együttes évzáró műsorán lépnek majd színpadra december 10-én, s az idő bár soknak tűnhet addig, egy kis hangyabolyból kell összeszedett kis csapatot varázsolni.

Apróink is magasra tették a lécet, hisz egy olyan koreográfia van készülőben a próbateremben, melyet tavasszal egy fesztiválon is szeretnének bemutatni, s megmérettetni.

Leg-Friss-ebb csoportunk az évzáró gálaműsoron debütál, s ez sem kis feladat!

A Palánták is új táncanyag elsajátításába kezdtek, melyből év végére új műsorszám készülhet, s a tavaszi idényben korosztályos néptáncfesztiválon is bemutatják.

Az Ifikre már a közeljövőben, október 16-án nagy feladat vár, hisz a Tóth Ferenc Koreográfus Verseny elődöntőjén lépnek színpadra Kecskeméten, a nemrégiben elkészült visai koroeográfiájukkal.

A felnőtt tánckarra kimondottan mozgalmas ősz vár, hisz november 19-20-án a Szekszárdi Országos Néptáncfesztiválon mérettetnek meg, míg a következő héten a Néptáncosok Országos Minősítő Színpadán kell bizonyítaniuk.

A komoly felkészüléssel és igen komoly szakmai megmérettetésekkel tarkított őszi félévet a hagyományos Szüreti Felvonuláson való fellépéssel kezdtük... volna. Sajnos az időjárás nem kedvezett, s az eső nem engedte, hogy a táncosok színpadra lépjenek. De természetesen felkészültünk a műsorra. Próbáltunk, hajat fontunk, viseletet öltöttünk magunkra...

 

 

szu01
szu02
szu03
szu04
szu05
szu06
szu07
szu08
szu09
szu10
szu11
szu12
szu13
szu14
szu15
szu16
szu17
szu18
szu19
szu20
szu21
szu22
szu23
szu24
szu25
szu26