Szilas 20 éves jubileumi "ráadás" előadás

Együttesünk 20 éves jubileumi előadásának "ráadása" január 20-án került megrendezésre a Csokonai Művelődési Házban.

Farkas Gabriella, Ifi táncosunk osztja meg gondolatait az estről:

Január 20-án a Csokonaiban újra megünnepeltük a Szilast, vagyis magunkat.

  Az egész együttes szokás szerint összefogott és jól szerepelt. Külön jó érzéssel töltött el minket, hogy az alapító tagok közül is sokan visszajöttek egy-egy tánc illetve egy jó kis táncház erejéig. Újra láthattuk őket a színpadon sőt még együtt is táncolhattunk velük. A hangulat most is nagyon családias volt, hiszen a műsor folyamán szinte minden korosztály megfordult.

  Nekünk, ifiseknek a megszokottnál nagyobb összefogásra és fegyelemre volt szükségünk, ugyanis tanáraink, Gerda néni és Tomi bácsi, akik bár a próbákon jól felkészítettek minket, a fellépés napján nem tudtak velünk lenni, mert szólistáinkkal voltak egy nagyszabású versenyen, ahol eredményesen szerepeltek. De nálunk is kiosztásra került néhány díj, méghozzá a Szilas-díjak, amiket idén Horváth Anna és Dudás Benedek, Farkas Henrietta és Bonczók-Sáfrán Dominik, illetve Dudás Sára és Kondor István érdemeltek ki.

  A díjazottak különösen, de szerintem mindannyian büszkék lehettünk magunkra és jó kedvvel kezdhettük meg az évet, hiszen újra ismerős arcok előtt táncolhattunk és egy ismerős helyen. Reméljük, hogy még sok ilyen fellépésnek lehetünk részesei.