Tábor

Nyári napközis néptánctábor 5-7 és 8-12 éves gyermekek számára

A 2019-es év nyári napközis táborának időpontja:

2019. augusztus 12-16. naponta 8:00-17:00-ig

Helyszín: Pestújhelyi Közösségi Ház (Budapest, XV. Szűcs István u. 45.)

Részvételi díj: 16.000 Ft

mely tartalmazza a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna),
a néptáncoktatás, a kézműves foglalkozások,
valamint a tábor során minden egyéb felmerülő költséget

Az idei tábori jelentkezéseket ezúttal lezárjuk. Köszönjük a nagy érdeklődést!

(Jelentkezni az alábbi online űrlap kitöltésével lehetséges: Jelentkezési lap)

A táborba reggelente 8 óra magasságában kell érkezni, a gyerekek kapnak egy könnyű reggelit. Ezt követően délelőtt néptánc foglalkozások vannak, több csoportban, korosztályok szerinti bontásban. Ebéd után egy kis irányított csendes pihenő, mese nézés, olvasás következik. Délutánonként különböző kézműves foglalkozásokra kerül sor, ha az időjárás engedi az udvaron is szerevzünk közös játékokat. Fél 4 körül uzsonnázunk, ezt követően lehet jönni a gyerekekért. Ügyeletet legkésőbb 5 óráig tutunk biztosítani.

 

A nyári táborok minden csoportunk számára az éves felkészülés szerves részét képezik. A komoly szakmai munkán túl az együtt töltött pár nap a csapatépítés szempontjából is kiemelt jelentőséggel bír.

Saját táboraink mellett minden évben megrendezésre kerül napközis táborunk is, ahol a Szilas kiváló pedagógusai segítségével sajátíthatják el a gyerekek a néptánc alapjait. A részvételhez semmiféle előképzettség nem szükséges, a tánchoz kedvet kapott gyerekeket pedig szerettel várjuk szeptembertől a Szilas csoportjaiba!