Hírek

Újra napközis néptánctábor a kerületben!

Szeretettel invitálunk minden 5-13 éves korú táncolni és énekelni vágyó gyereket a 2021. aug. 9-13-ig tartó napközis néptánctáborunkba, amit idén is a Pestújhelyi Közösségi Házban tartunk! 

 

Részvételi díj: 19.000 Ft (Testvérkedvezmény a 2.tesótól 17.000 Ft/fő) mely tartalmazza a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), a néptáncoktatás, a kézműves foglalkozások, valamint a tábor során minden egyéb felmerülő költséget.

A táborba reggelente 8 óra magasságában kell érkezni, a gyerekek kapnak egy könnyű reggelit. Ezt követően délelőtt néptánc foglalkozások vannak, több csoportban, korosztályok szerinti bontásban. Ebéd után egy kis irányított csendes pihenő, mese nézés, olvasás következik. Délutánonként különböző kézműves foglalkozásokra kerül sor, ha az időjárás engedi az udvaron is szervezünk közös játékokat. Fél 4 körül uzsonnázunk, ezt követően lehet jönni a gyerekekért. Ügyeletet legkésőbb 5 óráig tudunk biztosítani.

A jelentkezés feltétele a Jelentkezési lap kitöltése.

 Szeretettel várjuk a gyerekeket!

logo white

A rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Budapest XV.kerületében a kulturális és civil élet kiemelt résztvevőjévé, mozgatórugójává és formálójává vált. A honlap összegzi az együttes működését.

Copyright © 2022 Szilas Néptáncegyüttes. Minden jog fenntartva! Designed By freeart.hu