Hírek

Idén is Szanda

Az Apró és Nagy Szilas csoportunk idén is Szandát vette célba, hogy mozgalmas és vidám napokat töltsenek együtt júl. 11-től.

 

Matusek Zsófi beszámolója:

Elindultunk 28-an egy csodálatos helyre. A Szanda Vári Diáktábor sok élményt rejtegetett számunkra.

Első nap az első próba, hát hullák lettünk a végére, de megérte, mert mindenki élvezte. Az este elég furcsa volt, mert néhányan úgy gondolták, hogy a folyosó kényelmesebb. Reggelenként nem mindenkinek volt kedve mozogni, inkább a szobában lustizni. A délutáni próbák sokaknak fárasztóak voltak, de megérte, mert kellemes fáradtsággal huppantunk be az ágyba. Este mozi egy kis viharral, hát nem mondom, hogy nem féltünk, hogy valami történik.

Sok volt a program, az élen a stranddal, de azért a többi sem volt a világ legrosszabbja. A végső próbát mindenki megtolta, hisz tudtuk, nemsoká fellépés. Az utolsó percekben nagyon izgultam: Hogy fogok három koreot hibátlanul megcsinálni? A sok aggódás tényleg felesleges volt, mert amit tudtam, kiadtam magamból. A szülők örömmel videóztak minket, mert gyermekük gyönyörűen táncolt. Utána már kertiparty, eszem-iszom, táborzárás.

Sajnáltam, hogy vége, még most is hiányzik a pörgés. De szeptembertől új kezdet, új tánc és mindenki ropja, amíg a karakter sarka el nem kopik <3 ! Az enyém már félig kopott az éjfélig tartó táncháztól szombat este, de van még egy fele, azt majd szeptemberben! <3

 

#csoórisándoralap 

 

 

 

logo white

A rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Budapest XV.kerületében a kulturális és civil élet kiemelt résztvevőjévé, mozgatórugójává és formálójává vált. A honlap összegzi az együttes működését.

Copyright © 2022 Szilas Néptáncegyüttes. Minden jog fenntartva! Designed By freeart.hu