Hírek

Évadnyitó táncház a Csokonaiban

Évadnyitó táncház a Csokonaiban

Szeretettel látunk és várunk mindenkit az Évadnyitó táncház eseményre a Csokonaiba!

 

Kezdjük a 2021/2022-es évadot egy frissítő táncházzal, egy olyan eseménnyel, ami lendületbe hoz minket és ami megalapozza a kedvünket, amiből erőt meríthetünk az új évadhoz!

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, a kicsiktől a nagyokig 2021. augusztus 29-én 16 órától a Csokonai Művelődési Központba, ahol a szokásos helyszínünk ad otthont az évadnyitó táncháznak.

Lesz tánctanítás minden korosztálynak, lesz önfeledt hangulat, sok nevetés, találkozások. Újra együtt lehetünk egy számunkra fontos közösségben, ami meghatározó!

Az eseményen a talpalávaló muzsikát Musa Josy és barátai szolgáltatják ?

Gyertek minél többen és várjuk a barátokat, ismerősöket is!

Találkozzunk augusztus 29-én a Csokonaiban!

Belépni 18 év felettieknek csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!16-18 év közöttiek védettségi igazolvánnyal vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év feletti kíséretében vehetnek részt a rendezvényen! A gyerekek pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt!

A belépési díj: 300 Ft.

# csoórisándoralap

 

 

 

 

logo white

A rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Budapest XV.kerületében a kulturális és civil élet kiemelt résztvevőjévé, mozgatórugójává és formálójává vált. A honlap összegzi az együttes működését.