Hírek

Új oktatót köszönthetünk a felnőtt tánckarnál!

Új oktatót köszönthetünk a felnőtt tánckarnál!

Sok szeretettel köszöntjük a Rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes új (vendég)oktatóját, Hortobágyi Ivettet, aki a felnőtt tánckart Józsa Tamással együtt vezeti 2021. szeptemberétől.

 

Ivett rövid bemutatkozója: 

 

A néptánc és a népzene kiskoromtól meghatározó szerepet töltött be az életemben, majd ismereteim elmélyítése érdekében elvégeztem a Magyar Táncművészeti Egyetem egészségtan tanár-néptánc pedagógus, és a Pécsi Tudományegyetem néprajz alap és mester szakát. Emellett idén sportrehabilitációs- és gerinctréner képesítést is szereztem.

Jelenleg főállásban a Hagyományok Háza Folklórdokumentációs Könyvtár és Archívumában dolgozom, emellett a felnőtt Szilasban vagyok vendégoktató.

A próbákon arra törekszem, hogy a közös éneklés és mozgás során olyan élményeket biztosítsak, amely a múltból táplálkozik, de utat mutat a jelen és a jövő felé is.

 

Ivettnek örömteli időszakot és sok sikert kívánunk a Szilas színeiben!   

logo white

A rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Budapest XV.kerületében a kulturális és civil élet kiemelt résztvevőjévé, mozgatórugójává és formálójává vált. A honlap összegzi az együttes működését.