Hírek

Az Ifik újra Szegeden jártak

Az Ifik újra Szegeden jártak

Az Ifi csoport Szegeden az Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztiválon járt. Idén is nagyon szép emlékekkel tértek haza.

 A beszámolót Rákoskerti Blanka írta:

Elindultunk 2021.október 28-án Szegedre a csapattal. A buszutunk zenehallgatással és beszélgetéssel telt el. Mikor odaértünk a fesztivál helyszínére el kezdtünk próbálni és már mindenki várta,hogy végre megmutathassuk mit is tudunk. Beültünk más együttesek előadásaira és nagyon színvonalas produkciókat láthattunk. El kezdtünk készülődni, öltözködni, a hajakkal megszenvedtünk, főleg a fiúk. A fellépést nagyon-nagyon élveztük,  szerintem a mosolyunk mindent elárult. Miután vége lett a versenynek Tomi bement az értékelésre, ahol sok dicséretet kaptunk.

Elindultunk a szállásra, lepakoltunk és egyből neki is kezdtünk a társasozásnak. Az egész estét végig játszottuk, beszélgettük, nevettük. Az ilyen pillanatok miatt maradnak meg bennünk ennyire ezek az utazások és úgy érzem még jobban összeszokott a csapatunk. Reggel elmentünk kirándulni és várost nézni. Volt egy kis szabad foglalkozás, amikor elmentünk fotózni és kitaláltuk, hogy csináljunk egy kis flashmobot, aminek a végén még tapsot is kaptunk. Elindultunk hazafelé zenével és jókedvvel, de nem tartott sokáig, mert félúton el is aludtunk.

Mikor hazaértünk egyből indultam volna vissza, mivel nagyon jó volt az utazás és bárcsak hosszabb lett volna. Nekem a szegedi fesztivál és kirándulás egy fantasztikus élmény volt és már csak úgy lehetett volna ennél jobb, ha több ideig tartott volna. Szerintem mindenki nevében beszélhetek, hogy ez a kiruccanás nagyon emlékezetes és csodálatos volt.

 

#csoórisándoralap

 

logo white

A rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Budapest XV.kerületében a kulturális és civil élet kiemelt résztvevőjévé, mozgatórugójává és formálójává vált. A honlap összegzi az együttes működését.