Hírek

Megjelent az évkönyvünk

Képek, élménybeszámolók, riportok a 20 éves Rákospalotai Szilas Néptáncegyüttesről!

A jubileumi év alkalmából számos meglepetéssel készülünk barátainknak, ismerőseinknek, érdeklődőinknek. Rengeteg feladatot, megmérettetést vállaltunk, hogy ez az év méltó legyen az évfordulóhoz. Számos meglepetéssel is készülünk. Az egyik legfonotosabb ajándék, mely reméljük nemcsak számunkra az, a napokban megjelent évkönyvünk.

"Kedves Olvasó!

A könyv, melyet kezében tart, az írók szubjektív szempontjából mutatja be egy fővárosi néptáncegyüttes eddigi húsz évét. Gondosan összeválogatott képekkel indulunk a kezdetektől, amikor még nem is sejtette az a maroknyi fiatal, hogy évek múltán már gyermeiben látja vissza egykori önmagát a színpadon táncolni. Sorban megjelennek az újabb generációk, akik folyamatosan belenőttek ebbe az életvitelbe, átvették a "Szilas hangulatot", s hosszú évek kemény munkájával ők is segítették az együttest abban, hogy már ne csak a felnőtt csoportról szóljon ez a közösség, hanem immáron öt különböző korosztályú utánpótlás csapat is működni tudjon."

Így kezdődik a könyv, Szőcs Gábor, a Rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Egyesület elnökésnek köszöntőjével. És, hogy mit tartalmaz még?

evkonyv2

Az évkönyv 2017. augusztus 12-én a Rákospalotai Falunapon lesz először megvásárolható!

 

logo white

A rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Budapest XV.kerületében a kulturális és civil élet kiemelt résztvevőjévé, mozgatórugójává és formálójává vált. A honlap összegzi az együttes működését.

Copyright © 2021 Szilas Néptáncegyüttes. Minden jog fenntartva! Designed By freeart.hu