Hírek

Táncol a kerület 2017-ben is!

Táncol a kerület 2017-ben is!

Szeretettel invitálunk mindenkit az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő, a XV. kerület tánccsoportjait felvonultató "Táncol a Kerület" fesztiválunkra!

 

Kezdeményezésünk célja egy olyan sokszínű táncművészeti fórum megteremtése, mely a kerületben működő vagy a kerülethez kötődő tánccsoportoknak, iskolai vagy óvodai szakkörök csoportjainak nyújt színvonalas fellépési lehetőséget. Szeretnénk ismét egy olyan fórumot létrehozni, ahol a különböző stílusok találkozhatnak, megismerkedhetnek egymással! S minden kedves érdeklődő kipróbálhat minden felvonultatott műfajt!

 

A fesztivál helyszíne: Sződliget u. 24-30. udvara

Időpontja: 2017. május 27. várhatóan 13 órától

 

Az egész napos táncműsoron kívül kirakodóvásárral, népviselet kiállítással, kézműves foglalkozásokkal, bemutató táncórákkal, valamint büfével várjuk az érdeklődőket.

A belépés egész nap ingyenes lesz!

 

Szeretettel várjuk a kerületünkhöz kötődő, a tánc bármely területén tevékenykedő csoport jelentkezését! A jelentkezési határidő: május 12.! A jelentkezéseket, valamint a felmerülő kérdéseket a Kapcsolat menüpontban elküldött üzenetben várjuk!

A jelentkezéshez a következő adatok megadása szükséges:

  • Csoport neve:
  • Kapcsolattartó neve, email címe, telefon száma:
  • Csoport létszáma:
  • Stílus:
  • A produkció címe:
  • A produkció időtartama:

 

Üdvözlettel,
Sikentáncz Szilveszter
Rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes művészeti vezető

A rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes Budapest XV.kerületében a kulturális és civil élet kiemelt résztvevőjévé, mozgatórugójává és formálójává vált. A honlap összegzi az együttes működését.